donderdag 29 maart 2012

Druk bezochte seizoensopening Struintuin

Op 24 maart vond de opening van het nieuwe Struintuin-seizoen plaats. De eerste werkzaterdag van 2012 stond in het teken van het op orde brengen van de Struintuin. Jong en oud hebben zich vanaf 13.00 uur met enthousiasme ingezet en het resultaat mag er zijn. De speelbeek is geschoond van takken, dode planten, rommel en glas, de geurtuin is opgeschoond en aangevuld met verse planten, de paden zijn voorzien van een nieuwe laag grauwakke, er is onkruid gewied en met een grote schoonmaakronde is al het afval opgeruimd. In een paar uurtjes tijd is veel werk verzet, de grote opkomst en het mooie voorjaarsweer hebben hier geweldig aan bijgedragen.

Na de geleverde inspanning was er ruimte voor een welverdiende ontspanning. Er zijn vele partijtjes volleybal gespeeld op het opgetuigde volleybalveld, met het touwtrektouw werd aan een boom geslingerd en er was veel animo voor het broodjesbakken. Ook de nieuwe bruggetjes en de sluis werden bij het spelen betrokken. Het zijn echte aanwinsten voor de Struintuin gebleken. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het werk nabesproken en borrelden nieuwe ideeën op. Even na vijven zat de eerste werkzaterdag van het jaar er op en konden we terugzien op een zeer geslaagde middag. Dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet!

Foto's: Henk Baron

1 opmerking:

  1. De foto's van Henk Baron geven een mooie indruk van de hele dag. Van alle activiteiten tot en met de picnickers die wat overvallen leken door de werkende meute.

    BeantwoordenVerwijderen